Book circular knitting

Circular knitting workshop

Vandaag werd er door de postbode een fanatisch boek bezorgd!
Curcular Knitting workshop van Margeret Radcliffe.

Normaliter brei ik al op rondbreinaalden en dan bedoel ik ook ‘platte’ breisels. Zo ben ik mijn 3 hoek sjaal ook aan het breien op rondbreinaalden. Want met zoveel steken op de naald wordt het erg proppen op rechte naalden, daarnaast rust het werk op je schoot en niet aan de naalden zoals bij rechte naalden wel het geval is.

Maar dat je nog veel meer kunt breien ( en dan wel rond) bewijst dit boek. Vandaag bezorgd dus ik hoef me niet te vervelen.
Met de ‘first look’ zag ik al dat het een boek vol verrassingen is en waar je echt enorm veel van kan leren. Helaas is het boek niet verkrijgbaar in het Nederlands, maar wie redelijk uit de voeten kan met de Engelse taal is dit echt een aanrader!
Bestel bij:


Today a fantastick book was delivered by the postman!
Curcular Knitting workshop by Margeret Radcliffe.

Normally I knit on circular needles and I also mean ‘flat’ knits. I am also knitting my triangelair scarf on circular needles.
Because with so many stitches on the needle it becomes very cramped on straight needles, in addition, the work rests on your lap and not on the needles as is the case with straight needles.

But this book proves that you can knit a lot more (and then around).
Delivered today so I don’t get bored.
With the ‘first look’ I already saw that it is a book full of surprises and from which you can really learn a lot. 

Spread the love

Author

merelvdhorst@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *